Uvjeti o povratu novca

UVJETI O POVRATU NOVCA

POTVRDA O REGISTRACIJI
Bitno je da imamo vašu ispravnu email adresu jer ćemo vam nakon potvrde narudžbe poslati potvrdu putem emaila. Također ćete putem emaila dobiti informacije o programu obuke koji sadrži podatke o hotelu / mjestu održavanja najmanje dva tjedna prije predviđenog termina vašeg programa treninga. Ako niste dobili informacije o svom programu treninga dva tjedna prije predviđenih termina vašeg programa obuke, obratite se našem uredu na +385955884585 ili pošaljite e-mail info@izri.hr i mi ćemo se potruditi da ga ponovo pošaljemo.

POLITIKA NEVRAĆANJA NOVCA ZA PRIJAVE
Nakon uplate, kotizacija za programe obuke i ostale događaje se ne vraća. Ako podnositelj registracije ne može iz obravdanih razloga sudjelovati na programu obuke za koji se je registrirao može preusmjeriti svoje prisustvo na nekom drugom programu obuke ili događaju, registracija se može prenijeti na drugi program obuke ili događaj čiji je domaćin Institut za Rekonektivno iscijeljivanje. Administrativna naknada u iznosu od HRK 300 primjenjivat će se u slučaju da prenesete svoj program obuke ili datum događaja kako je gore dozvoljeno.

POLITIKA OTKAZIVANJE / ODLAGANJE / POPUST KOD PRIJAVA
Pridržavamo si pravo po vlastitom nahođenju otkazati ili odgoditi Program obuke ili povezane događaje. Ako otkažemo ili odgodimo program obuke ili događaj, uložit ćemo razumne napore da za odgođeni program obuke ili događaj definiramo novi datum u najkraćem mogućem roku a najkasnije u roku od dvanaest (12) mjeseci od prvobitnog datuma početka. U slučaju da se Institut za Rekonektivno iscijeljivanje odluči ne odgoditi otkazani Program obuke ili događaj, podnositelju će se ponuditi povrat. Ako se to dogodi, naša je odgovornost ograničena na povrat svih uplaćenih naknada. Institut za Rekonektivno iscijeljivanje nije odgovoran za avionske karte, troškove hotela, druge karte ili plaćanja ili bilo koje slične povezane ili nepovezane gubitke i troškove koji su nastali zbog otkazivanja programa obuke. Datumi i lokacije programa obuke mogu se promijeniti bez prethodne najave. Institut za rekonektivno iscijeljivanje zadržava pravo promijeniti bilo kojeg instruktora za program obuke bez prethodne najave. Popusti povezani s originalnom kupnjom nisu prenosivi. Upisi s popustom mogu se prenijeti izravno na ciljane seminare koji su trenutno po cijenama s ili iznad istog popusta kao i izvorna kupnja. Ciljani seminari s nižim trenutnim popustom od originalne kupnje morat će se registrirati na ciljnom seminaru, s popustom koji je jednak razlici između izvornog popusta i trenutnog dostupnog popusta. Administrativna pristojba također će se procjenjivati za takve prijenose. Sva plaćanja usklađena su s lokalnom valutom i važećim porezima za ciljni seminar. Prodaja ili prijenos seminarskih karata ili kredita nije dopuštena. Cijene s popustom prikazane na mreži nisu valjane zajedno s bilo kojom drugom ponudom i podliježu porezu, ovisno o slučaju. Registrirajući se za Program obuke, potvrđujete da Institut za Rekonektivno iscijeljivanje i The Reconnection LLC ne daju nikakvo jamstvo ili garanciju o tome hoćete li u konačnici steći dovoljno razumijevanja i znanja da biste postali praktičar Rekonektivnog iscijeljivanja. Bez obzira na to jeste li postali praktičar, nakon što ga platite, kotizacija se ne vraća. Pravo na povrat novca ne ovisi o tome hoćete li postati praktičar Rekonektivnog iscijeljivanja.