Seminar - ONE Izkušnja

O.N.E. Izkušnja

Seminar Ponovne povezave (Ravni I in II)

BEOGRAD 11. i 12. decembra 2021. godine


Seminar poteka v srbskom in angleškem jeziku

OPAZUJ - ZAZNAJ - DOŽIVI

Seminar je sastavljen iz:

Zdravljenje s Ponovno povezavo (Reconnective Healing)

Zdravljenje s Ponovno povezavo je otipljiva energetska interakcija s frekvenco iz druge dimenzije. Predstavlja se kot frekvenca energije, svetlobe in informacije. Te frekvence so prvič postale znane in dostopne znanstveni skupnosti leta 1993 preko dr. Eric Pearl-a. Dr. Pearl je razvil proces, preko katerega lahko poučuje druge, kako priti v stik s to inteligenco. Znanost to istočasno vzporedno proučuje. Interakcija s frekvencami Ponovne povezave omogoča odpiranje portala, ki nas povezuje z vzporednim Univerzumom. V tem polju frekvenc Ponovne povezave pride do takojšnje globoke transformacije in evolucije. Ta energetska interakcija ustvarja nove in trdne temelje za zdravljenje človeštva in našega planeta.

Zdravljenje s ponovno povezavo se izvaja kot srečanje in ni niti terapija niti zdravljenje. Je SPREMEMBA, ki nas vrača v ravnovesje. Vračanje v ravnovesje vsakega posameznika bo edinstveno, saj ima vsak od nas svojo edinstveno popolnost. Po zaključku srečanja opazujte svoje življenje in spremembe v njem. Ostanite odprti, nenavezani na izid, prepustite se toku, ki vas bo vodil skozi te spremembe. Sprememba je lahko na fizičnem nivoju, lahko pa tudi na mentalnem ali čustvenem nivoju ali pa vseh treh. Mogoče je, da bo postal vaš odnos z drugo osebo lahkotnejši ali da bo poslovni izziv izginil ali pa boste v vaši vibracijski interakciji z drugimi postali katalist, izvor rešitve za problematične situacije drugih. Prejeli boste tisto, kar je najbolj primerno za VAS v vašem življenju in prav tako za tiste s katerimi ste v stiku. Zdravljenje s ponovno povezavo je izvor celovitosti. Je otipljivo. Dogaja se vibracijski skok na celičnem nivoju. Vaš DNK se menja. Začnete oddajati koherentnejši nivo svetlosti, vaše življenje se prične odvijati in vas popelje v življenjski napredek.

Portal (RAVNI I)

 Začnite svoje potovanje z Reconnective healing online osnovnim tečajem. To je intimna in dinamična izkušnja e-učenja z osnovalcem Ponovne povezave dr. Eric Pearlom in Jillian Fleer, voditeljico Uvida in razvoja. Da bi lahko pristopili k Online osnovnem tečaju potrebujete internetno povezavo. Ob prijavi dobite osebni račun preko katerega dostopate do online programa, ki ostane doživljenjsko v vaši lasti.

Potopili se boste v osnove razumevanja principa Reconnective healing-a in moč teh frekvenc, ki se bodo z vedno večjo lahkoto pojavljale v vašem vsakdanjem življenju. Naučili se boste novega pristopa kako čutiti, slediti in komunicirati ter povezati se z vsem in vsakim okrog vas.

Ta izjemna izkušnja e-učenja je mesto, kjer se boste vi in frekvence Reconnective healing – a, združili v eno, da bi razširili vašo osebno zavest, pozdravili svoj pravi jaz in pričeli vznemirljivo energijsko interakcijo, ki pa je šele začetek vaše nove vibracijske resničnosti! To je intimno in nepozabno brezčasno 8 urno potovanje z dr. Eric Pearlom in Jillian Fleer.

Kaj je vključeno:

 • 8 skrbno oblikovanih ur predavanj, razdeljenih v kratke segmente, ki jim je lahko slediti in jih predstavljata dr. Eric Pearl in podinštruktorica Jillian Fleer.
 • enostavne vaje, ki vam bodo pomagale najti lasten nivo neposredne interakcije z inteligenco, ki komunicira z nami preko frekvenc Reconnective healing (Ponovne povezave)
 • naučili se boste kako opazovati in preoblikovati notranje težave, ki ovirajo vaš življenjski napredek. Izkusili boste trenutne koristi, ki ta interakcija prinaša za naš DNK, naše zdravje in našo dobrobit, našo zavest in našo okolico
 • Odkrili boste tok, ki povezuje vsakega od nas in vse v Polju z našim temeljnim izvorom obstoja.
 • Izvedeli boste kako so osnovni principi Reconnective healing-a povezani z znanostjo in dojeli povezanost kvantne mehanike, energije in zdravja.
 • Tečaj vam je dostopen 24 ur na dan na vašem pametnem telefonu, tablici ali računalniku, vse dokler imate na voljo internetno povezavo. Ogledate si ga lahko vsega v enem dnevu ali po delih, medtem ko se vozite na delo, pospravljate po stanovanju ali kako drugače preživljate svoj dan.

KATALIST (Ravni II)

Ko zaključite Online osnovni tečaj Reconnective healing-a, sledi Nivo II seminar Reconnective healing v živo.

Vikend v živo, potapljanje v Reconnective healing frekvence, je mesto, kjer boste izkusili pospešeno prisotnost sprememb na vseh področjih vašega življenja.

Pod vodstvom izkušenih inštruktorjev Reconnective healing Guglielmo Polia in Svemira Kovača boste prepoznali in osvojili vaše osebno mojstrstvo in odnos z inteligenco Reconnective healing-a. Ta nepozabna vikend izkušnja vam ponuja izkušnjo vašega popolnega razumevanja tega dela, uključuje obsežen praktični progrogram dela na mizah za masažo, kjer boste izkusili intenzivo transformacijo skupaj z ostalimi tečajniki. Naučili se boste zdravljenja na daljavo in holografsko zdravljenje, sodelovali boste v umetnosti prejemanja in dajanja Reconnective healing frekvenc (Ponovne povezave). Naučili se boste kako se dela samozdravljenje. Ne glede na to ali je vaš cilj samo spoznati se s frekvencami Reconective healing-a ali želite iti dalje in postati Temelnji praktik vam bo ta spektakularen dogodek spremenil življenje!

Pogoji za udeležbo na seminarju Ravni II – Potapljanje v Reconnective healing frekvence v živo:

 • uspešno zaključen Online osnovni tečaj Reconnective healing (Nivo I) – vsak tečajnik mora imeti osebni račun za gledanje Online osnovnega tečaja, ki je kupljen osebno ali od nekoga drugega za tečajnika. To je način, kako se sledi ali je tečaj uspešno zaključen. Skupinsko gledanje ali gledanje v krogu družine je dobrodošlo, vendar samo oseba na katero ime se glasi račun izpolnjuje pogoj, da se udeleži Vikend v živo potapljanje v Reconnective healing frekvence (Ravni II).
 • da ste bili na vsaj enem srečanju s frekvencami Reconnective healing pri uradnem Temeljnem praktiku *

  *Srečanja Reconnective healing v živo bodo mogoča na seminarju, vendar vam mi svetujemo, da opravite srečanje vnaprej, če je to mogoče. Srečanje lahko opravite tudi na daljavo.

Kako postati Temeljni praktik Reconnective healing-a :

 • po uspešno zaključenem Online osnovnem tečaju Reconnective healing (Nivo I) in celotnega Vikenda v živo Poapljanje v Reconnective healing frekvence (Nivo II) vam bo ponujena prilika, da sprejmete naše "Standrade prakse".
 • Ko sprejmete " Standarde prakse" boste prejeli Potrdilo o zaključku seminarja in dobili naziv Temeljni praktik Reconnective healing-a.
 • Kot temeljni praktik Reconnective healing boste pooblaščeni s strani The Reconnection LLC da nudite in opravljate srečanja z Reconnective healing frekvencami profesionalno in se boste lahko vključili v naš Globalni direktorij praktikov Instituta za Rekonektivno iscjeljivanje (izri.eu)
 • Kot Temeljni praktik Reconnective healing-a imate možnost nadaljevati vaše učenje in se v prihodnosti udeležiti seminarja Program za pooblaščene praktike Osebne ponovne povezave (Nivo III), kjer se boste naučili izvajati "Osebno ponovno povezavo" (Personal Reconnection)

Mjesto i vrijeme održavanja seminara Nivo II Uživo uranjanje u frekvencije Rekonektivnog iscijeljivanja

 • Kraj: BEOGRAD
 • Datum: 11. i 12. decembra 2021. godine
 • Čas: Subota i nedjelja od 9.30. do 19.00

Cena

Rane prijave do 31. oktobra / listopada 2021.

Cijena za Nivo I (Portal online program) + Nivo II (Katalist program uživo): EUR 850

Cijena za Nivo II Katalist program uživo (za one koji su već prije kupili Nivo I online program): EUR 750

Cijena za Nivo I, Nivo II i Nivo III: EUR 1,650
Odmah po završetku seminara Rekonektivnog iscjeljivanja (Nivo II) možete sudjelovati na seminaru Lične rekonekcije (Nivo III) koji se održava 13. i 14. decembra 2021.


Prijave nakon 31. oktobra/ listopada 2021.

Cijena za Nivo I (Portal online program) + Nivo II (Katalist program uživo): EUR 950

Cijena za Nivo II Katalist program uživo (za one koji su već prije kupili Nivo I online program): EUR 850

Cijena za Nivo I, Nivo II i Nivo III: EUR 1,850
Odmah po završetku seminara Rekonektivnog iscjeljivanja (Nivo II) možete sudjelovati na seminaru Lične rekonekcije (Nivo III) koji se održava 13. i 14. decembra 2021.


Moguće je plaćanje na rate, za dogovor oko plaćanja na rate kontaktirajte:
Svemir Kovač, svemir.kovac@gmail.com, viber or whatsup +385 95 5884 585
Olja Košarac, olja.rekonekcija@gamil.com, mobitel 065 3441 362

00385 (0) 955884585