Seminar - ONE Iskustvo

O.N.E. Iskustvo

Seminar Rekonektivnog isceljivanja (Nivo I i II)

Sarajevo, 17. i 18. rujna/septembra 2022. na bosanskom i engleskom jeziku
Ljubljana, 15. i 16. listopad/oktobra 2022. na slovneskom i engleskom jeziku

PROMATRAJ - PRIMETI - DOŽIVI

Seminar se sastoji od:

Portal (Nivo I)

Započnite svoje putovanje sa Rekonektivnim isceljivanjem online osnovnom obukom. To je intimno i dinamično iskustvo e-učenja sa osnivačem Rekonekcije dr. Ericom Pearlom i Jillian Fleer, voditeljkom Uvida i razvoja. Da bi pristupili Online osnovnoj obuci potrebno je da imate internet vezu. Dobićete svoj lični račun kako biste mogli da pristupite online programu koji ostaje doživotno u vašem vlasništvu.

Uronićete u osnove razumevanja principa Rekonektivnog isceljivanja i snage tih frekvencija koje će s lakoćom početi da se pojavljuju u vašem svakodnevnom životu. Naučićete novi pristup kako osećati, pratiti i komunicirati i povezati se sa svim i svakim oko vas.

Ovo izuzetno iskustvo e-učenja je mesto gde ćete se vi i frekvencije Rekonektivnog isceljivanja spojiti u jedno kako bi proširili vašu ličnu svesnost, pozdravili svoje pravo ja i otpočeli uzbudljivu energetsku interakciju koja je tek početak vaše nove vibracijske stvarnosti! To je intimno i nezaboravno bezvremensko 8 satno putavanje sa dr. Ericom Pearlom i Jillian Fleer.

Šta je uključeno:

 • Osam pomno osmišljenih sati, podeljeno u kratke segmente koje je lako pratiti, a koje su predstavili dr. Eric Pearl i su-instruktorka Jillian Fleer.
 • Sledite jednostavne vežbe koje će vam pomoći pronaći vlastiti nivo direktne interakcije s inteligencijom koja komunicira putem frekvencija Rekonektivnog Isceljenja.
 • Naučite posmatrati i transformisati unutrašnje sukobe koji mogu ometati vaš životni napredak. Iskusite trenutne koristi koje ova interakcija donosi za naš DNK, naše zdravlje i dobrobit, našu svest i naše okruženje.
 • Otkrijte tok koji povezuje svakog i sve u Polju sa našim temeljnim izvorom postojanja.
 • Naučite kako su osnovni principi Rekonektivnog isceljivanja umreženi sa naukom. Shvatite povezanost kvantne mehanike, energije i zdravlja.
 • Bez obzira na to gledate li sve u jednom danu ili u delovima dok vozite na posao i provodite svoj dan, ova obuka dostupna vam je 24 sata na dan na vašem pametnom telefonu, tabletu i kompjuteru, sve dok imate internet vezu.

KATALIST (Nivo II)

Nakon što ste završili Online osnovnu obuku Rekonektivnog isceljivanja sledi Nivo II seminar Rekonektivnog isceljivanja uživo.

Vikend uživo uranjanje u frekvencije Rekonektivnog isceljivanja je mesto gde ćete iskusiti ubrzanu prisutnost isceljivanja u svim područjima vašeg života.

Pod vođstvom iskusnih instruktora Rekonektivnog isceljivanja Guglielma Polia i Svemira Kovača, vi ćete prepoznati i usvojiti vaše lično majstorstvo i odnos sa inteligencijom Rekonektivnog isceljivanja. Ovo nezaboravno vikend iskustvo naglašava vaše potpuno razumevanje ovog rada, uključujući opsežan praktični program rada na stolovima za masažu gde ćete iskusiti snažnu transformaciju zajedno sa ostalim učesnicima. Naučićete isceljivanje na daljinu i holografsko isceljivanje, učestvovašćete u umetnosti primanja i pružanja sesije Rekonektivnog isceljivanja i istražićete naučna istraživanja i filozofiju Rekonektivnog isceljivanja. Naučićete kako se radi samoisceljivanje. Bez obzira da li je vaš cilj samo se upoznati sa frekvencijama Rekonektivnog isceljivanja ili želite ići dalje i postati Temeljni praktičar Rekonektivnog isceljivanja ovaj spektakularan događaj će vam promeniti život!

Preduslovi za prisustvovanje na seminaru Nivo II - Uživo uranjanje u frekvencije Rekonektivnog isceljivanja:

 • Uspešno završena Online osnovna obuka Rekonektivnog isceljivanja (Nivo I) – Svaki učesnik mora imati svoj lični račun za gledanje Online osnovne obuke, koji je kupljen lično ili je kupljen od nekoga drugog za učesnika. To je način na koji se prati da li je obuka uspešno završena. Grupno gledanje ili gledanju u krugu porodice Online osnovne obuke je dobrodošlo, ali samo osoba na čije ime glasi račun ispunjava uslov da prisustvuje Vikend uživo uranjanju u Rekonektivno isceljivanje (Nivo II).
 • Da ste primili sesiju Rekonektivnog isceljivanja od strane Temeljnog praktičara Rekonektivnog isceljivanja (TPRI)*

  *Sesije Rekonektivnog isceljivanja uživo će biti moguće na seminaru. Ipak, mi vam savetujemo da uradite svoju sesiju Rekonektivnog isceljivanja unapred, ako je to moguće. Imajte na umu da možete uraditi i sesiju Rekonektivnog isceljivanja na daljinu.

Kako postati Temeljni praktičar Rekonektivnog isceljivanja (TPRI):

 • Nakon uspešno završene celokupne Online osnovne obuke Rekonektivnog isceljivanja (Nivo I), i celokupnog Vikend uživo uranjanja u Rekonektivnog isceljivanje (Nivo II) učesnicima će biti ponuđena prilika da prihvate naše “Standarde prakse”.
 • Nakon što prihvatite “Standarde prakse” primićete Potvrdu o završetku seminara, i dobiti naziv Temeljnog praktičara Rekonektivnog isceljivanja (TPRI).
 • Kao TPRI vi ćete biti ovlašteni od strane The Reconnection LLC da pružate i obavljate sesije Rekonektivnog isceljivanja profesionalno i možete se odlučiti da budete uključeni u registar praktičara Instituta za Rekonektivno iscjeljivanje (izri.eu)
 • Kao TPRI takođe ste u mogućnosti da nastavite vaš trening u budućnosti i prisustvujete na Programu za ovlaštene praktičare Rekonekcije (Nivo III) gde ćete naučiti obavljati “Ličnu Rekonekciju"

Mesto i vreme održavanja seminara Nivo II Uživo uranjanje u frekvencije Rekonektivnog isceljivanja

 • Mesto: SARAJEVO i LJUBLJANA
 • Datum: SARAJEVO, 17-18 rujna/septembra 2022.; LJUBLJANA, 15-16 listopada/oktobra 2022
 • Vreme: uskoro

Cena

SARAJEVO

Rane prijave do 25. veljače/februara
Cijena za Nivo I (Portal online program) + Nivo II (Katalist program uživo): EUR 880
Cijena za Nivo II Katalist program uživo (za one koji su već prije kupili Nivo I online program): EUR 780
Cijena za Nivo I, Nivo II i Nivo III: EUR 1,800
Odmah po završetku seminara Rekonektivnog iscjeljivanja (Nivo II) možete sudjelovati na seminaru Lične rekonekcije (Nivo III)

Prijave nakon 25. veljače/februara
Cijena za Nivo I (Portal online program) + Nivo II (Katalist program uživo): EUR 999
Cijena za Nivo II Katalist program uživo (za one koji su već prije kupili Nivo I online program): EUR 880
Cijena za Nivo I, Nivo II i Nivo III: EUR 1,950
Odmah po završetku seminara Rekonektivnog iscjeljivanja (Nivo II) možete sudjelovati na seminaru Lične rekonekcije (Nivo III)

LJUBLJANA

Rane prijave do 21. lipnja/juna
Cijena za Nivo I (Portal online program) + Nivo II (Katalist program uživo): EUR 900
Cijena za Nivo II Katalist program uživo (za one koji su već prije kupili Nivo I online program): EUR 800
Cijena za Nivo III: EUR 950

Prijave nakon 21. lipnja/juna
Cijena za Nivo I (Portal online program) + Nivo II (Katalist program uživo): EUR 1,025
Cijena za Nivo II Katalist program uživo (za one koji su već prije kupili Nivo I online program): EUR 900
Cijena za Nivo III: EUR 950

Odmah po završetku seminara Rekonektivnog iscjeljivanja (Nivo II) možete sudjelovati na seminaru Osobne rekonekcije (Nivo III)


Moguće je plaćanje na rate, za dogovor oko plaćanja na rate kontaktirajte:
Svemir Kovač, svemir.kovac@gmail.com, viber or whatsup +385 95 5884 585
Olja Košarac, olja.rekonekcija@gamil.com, mobitel 065 3441 362

Kontakt za informacije i prijave

Za dodatne informacije o seminaru kontaktirajte:

Svemira Kovača na svemir.kovac@gmail.com, Viber/WhatsUp/Telegram +385955884585
Olja Košarac na olja.rekonekcija@gmail.com, mobitel +381653441362

00385 (0) 955884585